Garmin Approach S20 review

garmin s20 zwart

Met maar 42 gram is dit één van de lichtste golfhorloges van dit moment. Dit lichtgewicht golfhorloge kan gebruikt worden om nuttige informatie te delen op de baan met je flightgenoten. Met maar liefst meer dan 40.000 golfbanen in binnen- en buitenland kun je dit horloge bijna overal ter wereld gebruiken.

Dankzij het horloge weet je precies de afstand van de tee tot aan de green. Eventuele obstakels en hindernissen worden direct weergegeven op het beeldscherm zodat je goed voorbereid bent. Voordat je gaat beginnen met afslaan krijg je al informatie door via je sporthorloge. Het beeldscherm is van een hoge resolutie en laat je direct alle afstanden tot de green zien. Naast hindernissen worden ook doglegs en layups gedetailleerd weergegeven op het scherm.

Naast de afstanden geeft het horloge ook de mogelijkheid op elke green uit een aantal pinposities te kiezen voor een nog nauwkeurigere afstand. Handig als je wilt weten wat een pinpositie op links of rechts doet met de afstand.

garmin s20 zwart om pols

Score bijhouden

Net als de TomTom Golfer 2 heeft de Garmin een autoshot-functie om jouw slagen te registreren en later te analyseren op je smartphone. Het detecteren van slagen gaat echter niet altijd even goed. Na afloop is dit wel te aan te passen. De Garmin Connect-app voor je smartphone maakt de S20 niet alleen een golfhorloge, maar ook een activitytracker met de nodige activiteit- en gezondheidsstatistieken. Zo zit er een afstandsmeter, stappen- en calorieteller in het horloge en kun je met de gratis applicatie bijvoorbeeld ook je slaap monitoren.

Garmin Connect

Één van de voordelen van Garmin is dat je toegang krijgt tot Garmin Connect. Dit is een online golf community waar je jouw golfprestaties kan vergelijken met andere leden. Hier kan je bijvoorbeeld kijken wat de prestaties van je vrienden zijn op je favoriete golfbaan.

Daarnaast zal Garmin Connect jouw eigen golfprestaties analyseren. Zo zie je precies of je afslag verbeterd is of als je vooruit gaat op je favoriete homecourse. Je kan jouw verbeteringen bijhouden bij iedere golfbaan waar je speelt. Dit kan zelfs tijdens een vakantie in het buitenland zijn.

Garmin Connect heeft een mooie grafische weergave die erg makkelijk werkt op je laptop of op je smartphone.

garmin connect s20

De laatste golfafstandsmeters

beheerder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *